De Lilium Album Rebekkahloge no. 34 te Appingedam is gesticht op 26 oktober 1974. De loge is een onderdeel van Independent Order of Odd Fellows in Nederland. De Lilium Album Rebekkahloge is een loge voor alleen vrouwen. (De Ommelander Loge is voor mannen.)

Wij inspireren elkaar, ontwikkelen onszelf en zoeken verdieping. Vertrouwen is voor ons een groot goed. Wat in vertrouwen verteld wordt blijft binnenskamers. Daardoor voelen wij ons sterk met elkaar verbonden. Wij zijn er voor elkaar, in goede en slechte tijden. Het wereldwijde motto is: Vriendschap, Liefde en Waarheid te herkennen aan de drie schakels. Ook onze maatschappelijk betrokkenheid is groot. Wij komen bijeen op iedere 2e en 4e maandag in de maand.

Groei

De loge wil graag groeien. De groei helpt ons om ons steeds verder te ontwikkelen. We worden moderner en maken meer gebruik van moderne technologieën. De komst van jonge (werkende) vrouwen met interesse in onze Orde en loge helpt ons ook bij het moderniseren. Dat levert andere gezichtspunten en invalshoeken op.

Bouwsteen

In de zitting houdt één van de leden een bijdrage, die wij een bouwsteen noemen. Vanuit haar eigen ervaringen en gezichtspunten deelt zij haar persoonlijke verhaal. Daar praten wij desgewenst over na en kunnen eventuele vragen beantwoord worden. Het zet vaak aan tot  nadenken. Zo leren wij van elkaar.

Interesse

Wij nodigen iedereen die interesse heeft uit, om eens contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door een mailtje te sturen naar 34liliumalbum1@oddfellows.nl  Wij zullen daar uiteraard snel op reageren. Er is de mogelijkheid om als gast een avond bij te wonen en de sfeer te proeven. Dit kan leiden tot een tweede bezoek en wellicht tot een lidmaatschap.

Wij hebben een logegebouw aan de Takenslaan 2 in Appingedam. Ons logegebouw is geheel rolstoel geschikt.